املت تند با سس سوگو ایتالیایی

به گزارش هدا بلاگ، در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع املت خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

املت تند با سس سوگو ایتالیایی

با ما همراه باشید و با تور ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.

به گزارش ، فست فود برای زمان هایی که وقت کافی نداریم مناسب است، اما دغدغه سلامتی خیلی از ما را از مصرف این غذا های سریع بازمی دارد. چه چیزی بهتر از اینکه بتوانیم با مواد اولیه کم و در دسترس، در زمان کوتاه یک غذای خوشمزه و سریع درست کنیم؟ این غذا را به عنوان صبحانه هم می توانید میل کنید، پس با ما باشید تا طرز تهیه املت تند با سس محبوب سوگو ایتالیایی را به شما آموزش دهیم.

روغن زیتون دو تا سه قاشق غذاخوری

پیاز یک عدد

کرفس دو ساقه

فلفل چیلی نصف

فلفل دلمه ای سبز نصف

پوره گوجه فرنگی یک فنجان

آب یک چهارم فنجان

تخم مرغ سه عدد

ماهیتابه را گرم کنید و مقداری روغن زیتون در آن بریزید.

پیاز را خرد کنید و در ماهیتابه تفت دهید در ادامه کرفس، فلفل چیلی و دلمه ای را اضافه کنید. (مقداری از فلفل چیلی را برای روی املت نگه دارید.)

کمی نمک به مواد اضافه نموده و بعد پوره گوجه فرنگی را در ماهیتابه به موادتان اضافه کنید.

آب را اضافه نموده و اجازه دهید مواد حدودا 10 دقیقه در ماهیتابه بپزند (تا زماینکه پیاز و فلفل چیلی به خوبی بپزد و سیس کمی غلیظ گردد آن ها را بپزید).

کمی نمک روی آن بپاشید و صبر کنید تا تخم مرغ ها بپزند.

املت را در ظرف مورد نظر بریزید مقداری از چیلی که قبلا کنار گذاشته بودید به همراه برگ های کرفس روی آن بریزید، مقداری نمک و فلفل سیاه روی آن بپاشید و سرو کنید.

میزان پخت تخم مرغ در اصل برای این غذا تا زمانی است که سفیده آن سفت گردد و زرده حالت شل داشته باشد، اگر دوست دارید زرده کاملا بپزد آن را هم بزنید یا پشت و رو کنید.

این سس تند برای تهیه اسپاگتی هم استفاده می گردد.

منبع: کتاب کاله

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 1 مرداد 1399 بروزرسانی: 1 مرداد 1399 گردآورنده: hodablog.ir شناسه مطلب: 674

به "املت تند با سس سوگو ایتالیایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "املت تند با سس سوگو ایتالیایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید