خبرنگاران چرا رسانه های یزد از تیم فوتبال شهید قندی حمایت نکردند؟

به گزارش هدا بلاگ، یزد- خبرنگاران- تیم فوتبال شهید قندی یزد در آستانه صعود به لیگ دسته یک کشور بود که یک اتفاق در اهواز موجب شد تا ورق برگردد و هوادارانی که امید به صعود تیم خود داشتند ناامید شوند.

خبرنگاران چرا رسانه های یزد از تیم فوتبال شهید قندی حمایت نکردند؟

اتفاقاتی که در اهواز افتاد موجب شد تا بازی ملاثانی اهواز و قندی یزد، نیمه تمام بماند و همه چیز به رای کمیته انضباطی کشیده شود و کمیته انضباطی هم در تصمیمی سوال برانگیز تیم شهید قندی را که در اهواز مورد نوازش حریف خود هم قرار گرفته بود سه بر صفر بازنده گفت.

به دنبال آن باشگاه شهید قندی یزد اعتراض کرد و با تنظیم لوایحه و ارسال آن به کمیته انضباطی، مراتب اعتراض خود را بابت رای صادره از سوی کمیته انضباطی اعلام و خواهان تجدیدنظرخواهی در خصوص آرای صادره شد.

اما آنچه در استان یزد بر جا ماند، حمایت نکردن رسانه ها و مسوولان استان از این تیم پس از اعلام شکست انضباطی سه بر صفر بود، نتیجه ای که اگر در تجدید نظرخواهی هم به سود قندی اعلام شود حاصلی برای این تیم و هواداران متعصب آن نخواهد داشت.

چرا رسانه های نوشتاری استان یزد و بویژه کانالها و سایتهایی که همیشه مترصد این هستند تا از کاه، کوه بسازند و به کوچکترین نقص و مسئله ای در داخل استان، ایراد بگیرند در این قضیه، سکوت کردند؟، به استثنای روزنامه پیمان یزد که همیشه تحلیل و گزارشهای کارشناسی خوبی را منتشر می کند، و همچنین برنامه رادیویی ورزش در یزد که به تنهایی بار این مسوولیت را در استان به دوش کشید.

ظاهرا ما برای تاختن بر خودمان آمادگی داریم اما برای دریافت حق استانمان دست به دست می کنیم! چند مقاله، یادداشت، خبر و گزارش در این زمینه طی روزهای اخیر نوشته شد و کدام قلم به دستی پای دفاع از تیم شهید قندی ایستاد؟.

اطلاع رسانی کردیم اما دفاع نکردیم، خبر از باخت و صعود نکردن دادیم اما ننوشتیم چرا اینطور شد و چرا حق شهید قندی ضایع شد؟.

راستی چرا مسوولان استان وارد میدان نشدند و از کننده استانمان دفاع نکردند، تیمی که جانانه در لیگ دسته 2 جنگید و حقش صعود بوده و هست، ولی کم آورد.

شاید گله هایی باشد که چرا مسوولان تیم شهید قندی ارتباط متقابلی با رسانه ها نداشتند و االبته این گله هم بجا و درست است اما هدف همه ما تیم شهید قندی است و نه مسوولان باشگاه و لذا باید برای دفاع از بازیکنان زحمت کش تیم، سنگ تمام می گذاشتند.

چه بودیم و چه شدیم!

سالهاست که حال و هوای فوتبال استان یزد، خوب نیست و به بیمار جواب کرده ای می ماند که منتظر معجزه ای یا نسخه شفابخشی است.

روزگاری که هنوز لیگ برتری وجود نداشت فوتبال در استان یزد سر به آسمان می سایید و در مقابل حریفان خود آنچنان عرض اندام می کرد که تحسین همگان را بر می انگیخت.

در آن زمان نه از پول صحبتی بود و نه از بازیکن غیر بومی، آنچه حرف اول را می زد تعصب و دلسوزی بازیکنانی بود که به عشق مردم دیارشان به میدان می آمدند و بازی می کردند.

با گذشت زمان و وارد شدن پول به عرصه فوتبال، آن تعصبات و آن دلسوزی ها رنگ باخت و جای آن را قراردادهای نجومی گرفت و همه به دنبال این بودند تا برای تیم حامی مالی پیدا کنند چیزی که در گذشته های نه چندان دور در فوتبال، بیگانه بود.

اما حتی پس از این دگرگونی ها هم باز فوتبال استان یزد پس از چند دوره نزول، دوباره توانست خود را مطرح کند و برای اولین بار و البته تا اینجای کار آخرین بار، کننده ای شایسته در لیگ برتر به نام تیم شهید قندی داشته باشد.

این تیم توانست با بازیکنان گمنام و سرمربی بی ادعای خود به مهمترین لیگ فوتبال کشور راه یابد و فوتبالدوستان قهر کرده و ناخرسند را دوباره با فوتبال آشتی دهد.

با حضور تیم شهید قندی در لیگ برتر، سکوها مملو از تماشاگرانی شد که در سرما و گرما و فقط به خاطر سربلندی استانشان در میادین حاضر شدند و پا به پای فوتبالیستها جلو آمدند و آنها را تنها نگذاشتند.

تیم شهید قندی با بازیکنان کاملا معمولی به لیگ برتر صعود کرد اما مسئولان فوتبال استان و این تیم، جوگیر شدند و موفقیت تیم را در گروی خانه تکانی دیدند که همین تغییرات، کمر تیم را شکست .

تیمی که با بازیکنان بی ادعای خود به لیگ برتر راه یافته بود ناگهان دچار دگرگونی شد و مسئولان تیم در صدد بر آمدند تا چند بازیکن نامی (بخوانید پولی) را استخدام کنند و حتی سرمربی تیم را تغییر دهند.

این تغییرات همان و سقوط مجدد کننده یزد به لیگ دسته یک همان، موقعیتی که قدرش را ندانستیم و به سادگی از دست دادیم، موقعیتی که دیگر تکرار نشد و برای فوتبال دوستان یزدی رویای چندین ساله شد.

پس از آن، استان یزد صاحب دو کننده در فوتبال دسته اول کشور شد اما اندک اندک مسائل مدیریتی و نبود حامی مالی قابل اطمینان، این تیم ها را هم دچار ضعف کرد.

در این میان واحدهای صنعتی متمول نیز از حمایت این تیم طفره می رفتند و البته می فرایند و همین امر موجب شد تا فوتبال یزد کم کم در سراشیبی سقوط قرار گیرد.

همین تیم سربلند شهید قندی در طول چند فصل با نامهای مختلف و حامیان متفاوت در عرصه فوتبال حاضر شد و البته از همان ابتدا تعیین بود که این شرایط پایدار نخواهد ماند و تیم باز هم دچار دگرگونی خواهد شد.

حلقه های گمشده این دو تیم، نبود حامی مالی قابل اتکا، ضعف مدیریت و تغییرات پیاپی بود که کمر تیمها را شکست و آنها را در مسیری قرار داد که امروز شاهد آن هستیم.

فوتبال در یزد همیشه از ضعف مدیریت و نبود حامی مالی در رنج بوده، باور کنید جوانان یزدی هم می توانند در فوتبال کشور مطرح باشند همانطور که پیشتر تیم شهید قندی این را ثابت کرد.

باید طرحی نو در انداخت، باید مسئولان رده بالای استان یزد پا در میانی کنند و فوتبال یزد را از کما به در آورند، باید از کننده استان در لیگ دسته 2 حمایت کنیم که اگر به سرنوشت دیگر تیم های یزدی دچار شود نام یزد در فوتبال کشور محو خواهد شد.

فوتبال دوستان یزدی در حسرت حضور یک کننده مقتدر از استان در لیگ برتر کشور هستند، تماشاگران قدرشناس یزدی، هیچگاه تیم های محبوب خود را رها نکرده و نمی کنند اما از شرایط فعلی فوتبال یزد، دل پر گله ای دارند.

فوتبال یزد را بیشتر دریابیم که فردا دیر است؛ یزد از شرایط حتی لیگ برتری شدن هم با توجه با امکانات و زیرساختهای خوبی که استان دارد برخوردار است.

منبع: ایرنا
انتشار: 17 مهر 1399 بروزرسانی: 17 مهر 1399 گردآورنده: hodablog.ir شناسه مطلب: 1400

به "خبرنگاران چرا رسانه های یزد از تیم فوتبال شهید قندی حمایت نکردند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران چرا رسانه های یزد از تیم فوتبال شهید قندی حمایت نکردند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید