خواص این نارنجی خوشمزه پاییزی!

به گزارش هدا بلاگ، تبیان/ نارنگی به خانواده خوش رنگ و لعاب مرکبات تعلق دارد. وقتی گرمای تابستان جای خود را به خنکای پاییز و سرمای زمستان می دهد این میوه نارنجی رنگ خوشمزه و آبدار، زیبایی فصل سرما را چند برابر می نماید. این بار که مشغول پوست دریافت یک عدد نارنگی شدید سرسری این کار را انجام ندهید و بدانید که یک جهان خاصیت زیبایی و درمانی زیر این پوست نرم و لطیف نهفته است.

خواص این نارنجی خوشمزه پاییزی!

نارنگی با گوشت نرم و آبدار خود می تواند مرهمی برای زخم ها و یا حتی سلاحی در برابر ابتلا به سرطان باشد. نارنگی بمب ویتامین C است اما فواید آن به همین یک ویتامین ختم نمی گردد. ادامه این متن را مطالعه کنید تا بیشتر در مورد نارنگی با هم صحبت کنیم.

نارنگی برای تأمین آب بدن

بدن انسان از میزان زیادی آب تشکیل شده است. به طور که می توانید آن را یک دریاچه سیار تصور کنید. بنابراین نباید اجازه داد که آب آن کم گردد. نارنگی از 86 درصد آب تشکیل شده است و یک میوه آبدار محسوب می گردد که عطش را از بین برده و راهی برای حفظ آب بدن است. البته این میوه صرفاً تأمین نماینده آب نیست بلکه در کنار آن میزان زیادی ویتامین C و A و کاروتنوئید به بدن می رساند که برای مقابله با بیماری های مختلف لازم و ضروری هستند.

نارنگی یک میوه کم کالری

نارنگی کم کالری است به طوری که هر یک عدد از این میوه حدود 34 کیلوکالری دارد. بنابراین می توانید از آن برای برطرف گرسنگی بین روز بهره ببرید بدون اینکه نگران بالا رفتن میزان کالری دریافتی روزانه تان باشید.

نارنگی بمب ویتامین C و سرشار از مواد معدنی

نارنگی منبع ویتامین C است به طوری که مصرف دو عدد از این میوه احتیاج روزانه به ویتامین C را تأمین می نماید. اگر می خواهید سیستم ایمنی بدنتان تقویت گردد و از بیماری های فصل سرما در امان بمانید نارنگی بیشتری میل کنید. علاوه بر این باید بدانید که نارنگی سرشار از مواد معدنی مختلف از جمله کلسیم، پتاسیم، فسفر، منیزیم، آهن و مس است.

نارنگی برای مقابله با کلسترول خون

نارنگی سرشار از ترکیبی به نام سینفرین است که مانع از فراوری کلسترول شده و مازاد آن را کنترل می نماید. آنتی اکسیدان های موجود در این میوه به طور مستقیم با کلسترول بد موجود در رگ ها مقابله می نمایند. جالب است که این آنتی اکسیدان ها میزان کلسترول خوب خون را حفظ نموده و متعادل نگاه می دارند. بنابراین اگر به سلامت رگ ها و در پی آن قلبتان اهمیت می دهید بیش از پیش از این میوه خوشمزه بهره ببرید.

نارنگی برای مقابله با سرطان کبد

می دانید که کبد یک ارگان حیاتی و مهم است و متأسفانه این روزها مسئله ای به نام کبد چرب بلای جان خیلی ها شده است. و می دانید که سرطان کبد نیز در حال شیوع در سرتاسر دنیا است و خیلی از بیماران مدت زمان طولانی است که با این نوع سرطان در حال مبارزه هستند. خوشبختانه نارنگی برای این بیماران نوعی سلاح است. به عقیده متخصصان بعضی از مرکبات و بخصوص نارنگی برای مقابله با بعضی سرطان ها مانند سرطان کبد بسیار مؤثر است. آب نارنگی برای بیمارانی که به هپاتیت C مبتلا هستند می تواند خطر پیشرفت سرطان کبد را کاهش دهد چون این میوه حاوی میزان قابل توجهی بتاکریپتوگزاانتین است. نارنگی همچنین میزان زیادی لیمونن دارد که اثرات ضدسرطانی داشته و همچنین به پیشگیری از ابتلا به سرطان سینه یاری می نماید. این میوه خوشمزه نوعی مکمل برای درمان های سنتی سرطان محسوب می گردد.

نارنگی دشمن چربی ها

نتایج پژوهشی که در دانشگاه وسترن انتاریو صورت گرفته است نشان می دهد که نوبیلتین نوعی فلاوونوئید است که در نارنگی پیدا می گردد مانع از تجمع چربی ها در کبد می گردد. به این ترتیب که عملکرد ژن های دفع نماینده مازاد چربی ها را تحریک نموده و از عملکرد ژن های فراوری چربی جلوگیری می نماید. محققان این دانشگاه پیشتر در مطالعات خود در مورد گریپ فروت یک فلاوونوئید به نام نارینجینین یافته بودند که این ترکیب قادر است عملکردی محافظت نماینده در برابر چاقی مفرط و مسائل دیگر ناشی از سندرم متابولیک داشته باشد. به گفته متخصصان خاصیت و تأثیر نوبیلتین ده برابر بیشتر از نارینجینین است. این ترکیب همچنین باعث پیشگیری از بروز تصلب شرایین می گردد. باید گفت که میزان بالای ویتامین C موجود در این میوه نیز باعث شده است که آب نارنگی یک آب میوه ضدچربی محسوب گردد. بنابراین این میوه را به عنوان میوه ای چربی سوز به خاطر بسپارید. البته برای این منظور ضروری است که میزان زیادی آب نارنگی میل کنید و حتماً میوه کاملاً رسیده را انتخاب کنید.

نارنگی شفاف نماینده رنگ پوست

پوست ویترین بدن و البته نمایان نماینده سلامت درونی است. مواد مغذی موجود در نارنگی باعث بهبود رنگ پوست می گردد. واقعیت این است که بین سلامتی و زیبایی پوست ارتباط تنگاتنگی وجود دارد. زمانی که نام مراقبت از پوست و زیبایی آن به میان می آید حتماً دو ترکیب مهم یعنی ویتامین C و E را به خاطر داشته باشید. این دو ویتامین باعث بهبود شرایط پوست شده و به فراوری کلاژن که ضامن نرمی، طراوت و جوانی پوست است یاری می نمایند. بنابراین اگر می خواهید پوستتان خوش آب و رنگ گردد از مصرف نارنگی غافل نشوید.

نارنگی مرهمی برای زخم ها

روغنی که در پوست نارنگی وجود دارد برای بهبود و تسکین زخم های پوستی که عمیق نیستند مؤثر است. در واقع خواصی که در ترکیب شیمیایی روغن پوست نارنگی وجود دارد برای مقابله با زخم ها، ضدعفونی کردن و احیای سلول ها و بافت ها در جهت التیام و درمان زخم ها مؤثر است.

نارنگی برای افزایش دریافت مواد مغذی

نارنگی نیز مانند تمام میوه ها می تواند یکی از ترکیبات سالادهایتان باشد. افرادی که بدنشان با کمبود ویتامین روبرو است و یا می خواهند میوه و سبزیجات بیشتری مصرف نمایند می توانند نارنگی را به سالاد کاهو اضافه نموده و به همراه هویج یا گوجه فرنگی سالادشان را مغذی تر نمایند. این کار باعث جذب پروتئین و مواد مغذی ضروری برای سلامتی می گردد. یادتان باشد که کمبود ویتامین بدن با مصرف نارنگی بیشتر به سرعت از بین می رود. همچنین توصیه می گردد از تهیه سالاد میوه غافل نشوید و نارنگی بیشتری به آن اضافه کنید.

آژانس دور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

منبع: همگردی
انتشار: 20 مرداد 1400 بروزرسانی: 20 مرداد 1400 گردآورنده: hodablog.ir شناسه مطلب: 1771

به "خواص این نارنجی خوشمزه پاییزی!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خواص این نارنجی خوشمزه پاییزی!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید