دسرهای توت فرنگی که هم زمان با ویمبلدون سرو می شوند
به گزارش هدا بلاگ، هوادار تنیس باشید یا نه، احتمالا نام مسابقات تنیس ویمبلدون را زیاد شنیده اید. ولی شاید ندانید که در کنار برگزاری این مسابقه ی قدیمی و سنتی، چه دسرهای جذابی با توت فرنگی درست می گردد. در این مقاله از خبرنگاران نگاهی داریم به چند دسر خوشمزه.
ویمبلدون فقط برای ورزش دوست ها مجذوب کننده نیست. برگزاری قدیمی ترین مسابقه ی تنیس جهان و خبرهای هیجان انگیزش توجه خیلی ها را به خود جلب می نماید. ویمبلدون هم مانند هر رویداد دیگری حاشیه های مجذوب کننده خودش را دارد.
جالب است بدانید ویمبلدون سال ها است که با خوردن توت فرنگی و خامه گره خورده است و دیدنچیان روی سکوها بیکار نمی نشینند! آمار سال پیش نشان می دهد مردم در طول مسابقه ها 28 هزار کیلوگرم یعنی 140 هزار بسته توت فرنگی خورده اند.
در این مقاله از خبرنگاران می خواهیم ببینیم همزمان با برگزاری ویمبلدون، چه دسرهای تابستانی خوشمزه ای با توت فرنگی درست می گردد.
نان پفی توت فرنگی
رستوران های پل (PAUL) که استاد نان و شیرینی فرانسوی است و در چندین نقطه از لندن می گردد آنها را پیدا کرد، همزمان با ویمبلدون میکسِ دوبل سرو می نماید.
توت فرنگی های تازه و آبدار همراه با خامه شیرین، بین نان شیرین پفی قرار می گیرند و روی آن خاک قند پاشیده می گردد. تارت توپ تنیس هم از نان خمیر بریزه شیرین تهیه شده که با کرم لیمو پر می گردد.
ویمبلدون گلوری
دسر هیجان انگیز ویمبلدون گلوری در رستوران انکو (Eneko) واقع در خیابان آلدویچ (Aldwych) سرو می گردد.
سه توپ تنیس با کرم موس که با کمپوت توت فرنگی تازه پر شده اند، روی کرامبل کره ای قرار می گیرند و با کمی نعنا و عسل و شاهی تزیین می شوند. در مرحله آخر هم مرنگ به شکل راکت تنیس و کمی شکلات کار را تمام می نماید تا یک بشقاب دسر کاملا ورزشی داشته باشیم.
منوی توت فرنگی
رستوران وایت سوان (White Swan) واقع در فتر لِین (Fetter Lane) برای این که از هیجان ویمبلدون عقب نماند، هنر به خرج می دهد و توت فرنگی را در خوراکی های شیرین و خوش طعم به کار می گیرد.
پیشنهاد لذیذ این رستوران، سوپ توت فرنگی انگلیسی و گوجه فرنگی سرد همراه با خرچنگ کورنیش (Cornish) و روغن ریحان و ماهی بریل بریکسهام سرخ شده است. ترشی توت فرنگی وحشی، گل کدو و سوپ صدف، به اضافه توت فرنگی کِنت و توت فرنگی معمولی و مربای فلفل صورتی و در آخر هم خامه زده شده وارد ماجرا می شوند تا توت فرنگی همه جا حضور داشته باشد.
چای عصرانه
درست است که چای عصر انگلیسی معروف است، اما چای عصرانه فقط هنگام برگزاری مسابقه های ویمبلدون می تواند با دسر تنیس همراه گردد. رستوران پترشام (Petersham) در ریچموند (Richmond) نام دسرهایش را هم از روی بازی تنیس انتخاب می نماید.
دسر وقت اضافه شامل تارت توت فرنگی و پوره میوه گل ساعتی است و دسر امتیاز پایانی همان کیک اپرای پرالین فندق است. روی نان پفی رولی نام آخرین امتیاز را گذاشته اند. دسرهای خوشمزه دیگری هم پیدا می گردد، مانند ساندویچ های تر و تازه و کیک اسکان که با مربا و خامه لخته سرو می گردد.
دسر توپ
رستوران تامز کیچن (Toms Kitchen) در کنری وورف (Canary Wharf) دسری با حال و هوای کاملا ویمبلدونی دارد.
در آشپزخانه تام یک دسر توپ تنیس هیجان انگیز پیدا می گردد. این ترکیب خوشمزه پاناکوتای توت فرنگی، توت فرنگی تازه، خامه زده شده، مرنگ و فوم توت فرنگی است. دیگر بهتر از این نمی گردد این رویداد جهانی مجذوب کننده را جشن گرفت.
دسر ویمبلدون
روی بام بلندترین رستوران لندن، یعنی رستوران آویاری (Aviary) در سیتی (City)، علاوه بر این که می گردد مسابقه های ویمبلدون را از تلویزیون دیدن کرد، دسر خوشمزه هم می گردد خورد.
رستوران آویاری دسر خوش رنگ و رویی به شکل توپ تنیس دارد که از شکلات سفید و موس پسته درست شده و کنار پوره توت فرنگی وحشی قرار گرفته است.
پودینگ توت فرنگی
در رستوران سوان (Swan) واقع در بَنک ساید (Bankside) می توانید دسر تابستانی خوشمزه ای بخورید که چشم انداز مجذوب کنندهی هم دارد. این دسر از خامه ترش و توت فرنگی کِنت خرد شده تهیه می گردد.
منبع: کجارو / theculturetrip.com