رشته گردشگری در هنرستانهای شهرستان نیر ایجاد می گردد
به گزارش هدا بلاگ، فرماندار شهرستان نیر گفت: در حال حاضر تمهیدات لازم برای ایجاد رشته گردشگری در هنرستانهای فنی و حرفه ای شهرستان نیر اجرا شده است.

به گزارش خبرنگاران از اردبیل، مهدی احمدی ظهر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان نیر گفت: با توجه به اینکه شهرستان نیر دارای قابلیتها و ظرفیتهای بسیار مطلوبی در صنعت گردشگری محسوب می گردد،به همین دلیل تمهیدات لازم برای اضافه کردن رشته گردشگری به هنرستانهای فنی و حرفه ای این شهرستان صورت گرفته است.
وی اضافه کرد: وجود بسیاری از جاذبه های گردشگری از جمله چشمه بولاغلار، آبگرم قینرچه، منطقه گردشگری سقزچی و بسیاری از اماکن تاریخی، سیاحتی، فرهنگی و به ویژه گردشگری سبب شده که این شهرستان به یک قطب بزرگ در صنعت گردشگری تبدیل گردد و به همین دلیل تصمیمات لازم برای ایجاد رشته گردشگری در هنرستانهای این شهرستان صورت گرفته تا دانش آموزان بتوانند با بکارگیری از علم و دانش نوین زمینه رشد و پیشرفت این شهرستان را فراهم سازند.
فرماندار شهرستان نیر گفت: ایجاد آزمایشگاه در شهرستان نیر یکی از ضروریاتی است که با هدف رفع کردن مسائل و دغدغه های دانش آموزان محروم این شهرستان راه اندازی می گردد تا بتوانیم بسترهای لازم را برای پیشرفت و توسعه این افراد فراهم سازیم و از این طریق امکانات لازم را برای رشد و پیشرفت آنان آماده کنیم.
احمدی توضیح داد: یکی دیگر از اهداف مهم و ضروری که در مدارس شهرستان نیر دنبال می گردد، ارتقای سطح سلامت بوده که احتیاج است در این زمینه توسط مسئولان مربوطه اهمیت ویژه ای به بهداشت و سلامتی دانش آموزان این مدارس داده گردد تا بتوانیم از این طریق سلامتی آنان را به طور مطلوب فراهم سازیم.
وی اعلام کرد: با تجه به این که جمعیت شهرستان نیر نسبت به 20 سال گذشته فرایند نزولی داشته، این موضوع نشان می دهد که مسئله جدی است و احتیاج است با همکاری مسئولان مربوطه در این زمینه راهکارهای اساسی بیابیم و رشد و توسعه شهرستان نیر را فراهم سازیم، چرا که تا اکنون این شهرستان نتوانسته به صندلی واقعی خود برسد و متاسفانه از ظرفیت این شهرستان به معنای واقعی استفاده نشده است.
منبع: تسنیم