رولت بادمجان یک پیش غذای مجلسی و لذیذ
به گزارش هدا بلاگ، رولت گوشت با گوشت چرخ نموده یا مرغ از جمله مشهورترین غذا های مجلسی ایرانی است. در این میان بادمجان هم در ترکیب هر غذایی دلچسب و پرطرفدار است. بد نیست در یک تجربه جالب طرز تهیه رولت بادمجان و گوشت چرخ نموده را به عنوان یک پیش غذا و غذای مجلسی و مناسب مهمانی امتحان کنید.
مواد لازم
گوشت چرخنموده: 500 گرم
بادمجان قلمی متوسط: 5 عدد
پیاز: 1 عدد عظیم
پنیر چدار یا پنیر پیتزا: به مقدار دلخواه
جعفری ساطوری خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه: به مقدار لازم
مواد لازم برای سس رولت گوشت و بادمجان
پیاز: 1 عدد متوسط
گوجه فرنگی: 2 عدد متوسط
سیر: 2 حبه رنده شده
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه
ترکیب گوشت و بادمجان همواره بی نظیر می گردد مثلا در غذایی محبوب و مشهور مثل موساکا. برای درست کردن رولت گوشت و بادمجان هم ابتدا بادمجان ها را بشورید و پوست بگیرید، اما کلاهک بادمجان ها را جدا نکنید. روی بادمجان ها مقداری نمک بپاشید و 1 ساعت صبر کنید تا تلخی آن ها با نمک گرفته گردد. سپس بادمجان ها را بشورید و با دستمال خشک کنید. برای درست کردن رولت گوشت چرخ نموده با بادمجان هم می توانید بادمجان ها را سرخ کنید و هم در فر گریل یا روی منقل کبابی کنید.
از طول بادمجان ها را برش بزنید و شکم بادمجان را با جعفری ساطوری شده و پنیر چدار یا پیتزا پر کنید و سپس لبه های شکم بادمجان را روی هم بگذارید.
برای درست کردن مایه گوشت رولت ابتدا پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سپس گوشت را به همراه فلفل، نمک و زردچوبه با پیاز مخلوط کنید و خوب ورز دهید. ورز دادن گوشت رولت هم مثل ورز دادن گوشت کباب کوبیده باید حسابی با دقت انجام گردد و آنقدر آن را ورز دهید که وقتی گوشت را با یک دست از ظرف برمی دارید و سپس در ظرف می اندازید از هم نپاشد.
حتما بخوانید طرز تهیه انواع یتیمچه خوشمزه با سیب زمینی و بادمجون+یتیمچه شهر های مختلف
روی سطح کارتان سلفون بکشید و برای هر عدد رولت به اندازه یک نارنگی درشت از گوشت بردارید. گوشت را روی سلفون پهن کنید و وسط آن یک بادمجان بگذارید. گوشت را به همراه سلفون به آرامی دور بادمجان رول کنید و سپس به آرامی سلفون را جدا کنید. گوشت باید کاملا سطح بادمجان را بپوشاند و آن را به اصطلاح کاور کند.
رولت بادمجان با گوشت چرخ نموده را هم می توانید بدون فر و در ماهیتابه سرخ کنید و هم در فر. برای این کار در یک ماهیتابه مناسب مقداری روغن بریزید و رولت را در ماهیتابه بگذارید. هر دو طرف رولت را سرخ کنید. یک روش دیگر این است که رولت گوشت را در فر درست کنید. اگر قصد انجام این کار را دارید از همان ابتدای کار فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
روش دوم طرز تهیه رولت بادمجان و گوشت چرخ نموده مجلسی
یک روش دیگر برای درست کردن رولت بادمجان و گوشت چرخ نموده این است که بادمجان های شسته شده را به صورت نازک با پوست از طول برش بزنید و سرخ کنید. سپس به همان روش در نمک تلخی آن ها را بگیرید و بشورید و خشک کنید. گوشت چرخ نموده را با پیاز تفت دهید. پوره گوجه فرنگی و رب گوجه اضافه کنید و با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار کنید.
سپس ورقه های نازک بادمجان را روی سطح کار بچینید، وسط هر ورقه بادمجان یک قاشق غذاخوری مایه گوشت، جعفری ساطوری خرد شده و پنیر چدار یا پیتزا بریزید، بادمجان را رول کنید و با یک خلال دندان محکم کنید. رولت گوشت و بادمجان را در سینی فر یا یک ظرف پیرکس بچینید، روی آن ها پنیر پیتزا بچینید و در در طبقه وسط فر بگذارید و صبر کنید تا پنیر آب گردد. اگر هم بخواهید بدون پنیر درست کنید به همان صورت می توانید با سس گوجه فرنگی سرو و میل کنید و نیازی به فر ندارد.
طرز تهیه سس گوجه فرنگی برای رولت گوشت
برای درست کردن سس گوجه برای رولت گوشت و بادمجان ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید تا طلایی گردد. سپس سیر رنده شده را اضافه کنید. وقتی بوی سیر بلند شد گوجه پوره یا رنده شده را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید. آب گوجه فرنگی که کشیده شد و سس به روغن افتاد آماده است. سس را روی رولت گوشت و بادمجان بریزید و آن را سرو کنید.
رولت گوشت و بادمجان را هم به عنوان غذای نونی و هم با برنج می توانید سرو کنید. برای درست کردن رولت گوشت به جای بادمجان از انواع سبزیجات مثل کدو و حتی برش های فلفل دلمه ای رنگی یا مارچوبه هم بهره ببرید. این رولت را با گوشت بیفتک گوسفند، گوساله یا مرغ هم می توانید درست کنید. برای این کار گوشت را باید با بیفتک کوبی بکوبید و دور بادمجان یا سایر سیفی و سبزیجات مورد علاقه تان بپیچید. گوشت را با خلال دندان محکم کنید. رولت گوشت و بادمجان هم یک غذای مجلسی خوشمزه است و هم یک پیش غذای کامل و مجلسی.
منبع: گردشبان