طرز تهیه سوپ کدو
به گزارش هدا بلاگ، سوپ کدو اغلب با کدو حلوایی درست شده و به عنوان یک پیش غذای مجلسی یا شام ساده سرو می گردد. تهیه این سوپ خامه ای سخت نیست و در کمترین زمان ممکن آماده می گردد. این سوپ خوشمزه در کنار نان تست کره ای طعم بی نظیری خواهد داشت.
خبرنگاران | سرویس آشپزی - سوپ ها انواع مختلفی دارند؛ سوپ قارچ، سوپ قارچ و اسفناج، سوپ ماهی ساده، سوپ شیر و خامه و ... انواع سوپ هایی هستند که در اغلب آن ها ترکیبی از سبزیجات، گوشت و لبنیات کاربرد دارد. سوپ کدو نیز از جمله غذا هایی است که با میوه کدو حلوایی درست می گردد و برای سرماخوردگی و تسکین سرفه بسیار مفید است. این سوپ از ترکیب پیاز، سیر، کدو حلوایی و ادویه تهیه می گردد.
طرز تهیه سوپ کدو حلوایی مجلسی
مواد لازم | |
کدو حلوایی پوست گرفته و خرد شده | 1 کیلوگرم |
روغن زیتون | 4 قاشق غذاخوری |
خامه | 150 میلی لیتر |
آب جوش | 500 میلی لیتر |
پیاز | 2 عدد |
سیر | 2 حبه |
عصاره سبزیجات | 2 عدد |
زیره سبز | 1/2 قاشق چایخوری |
زردچوبه در صورت احتیاج | 1/4 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- پیاز را خرد کنید.
- روغن زیتون را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم گرم کنید. سپس پیاز را به روغن اضافه کنید.
- پیاز را روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم گردد، ولی رنگ آن تغییر نکند.
- سر و ته کدو حلوایی را با چاقو بزنید.
- سپس آن را به دو نیم تقسیم نموده و تخم های آن را با قاشق خارج کنید.
- پوست کدو حلوایی را با استفاده از یک چاقوی تیز بگیرید.
- کدو حلوایی را به شکل قطعات مکعبی هم اندازه برش بزنید.
- تکه های کدو حلوایی را به پیاز موجود در تابه اضافه نموده و حدود 10 دقیقه تفت دهید تا رنگ آن ها تغییر کند و کمی نرم شوند.
- زیره سبز و زردچوبه را اضافه نموده و هم بزنید. اگر کدو حلوایی نارنجی رنگ باشد احتیاجی به افزودن زردچوبه نیست، ولی در صورتی که کدو حلوایی کم رنگ باشد برای بهتر شدن رنگ آن می توانید از 1/4 قاشق چایخوری زردچوبه بهره ببرید.
- حدود 5 دقیقه دیگر به تفت دادن کدو و پیاز و ادویه ها با هم ادامه دهید.
- سیر را خیلی ریز خرد نموده یا له کنید و به تابه اضافه کنید. سپس 500 میلی لیتر آب جوش در تابه بریزید و درب تابه را ببندید. اجازه دهید کدو حدود 30-20 دقیقه روی حرارت متوسط رو به پایین بپزد تا کاملا نرم گردد و در این فاصله گاهی سوپ را هم بزنید.
- حرارت را کم نموده، 150 میلی لیتر خامه را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید. صبر کنید تا سوپ ریز جوش بزند، سپس حرارت را خاموش کنید.
- با استفاده از یک گوشت کوب، سوپ را به صورت پوره درآورید و در صورت استفاده از غذاساز صبر کنید تا سوپ کمی خنک گردد، سپس آن را میکس کنید.
- سوپ را بچشید و اگر لازم بود مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید تا مزه دار گردد.
- سوپ کدو را در ظرف سرو بکشید، روی آن را با مقداری جعفری ساطوری تزیین نموده و با نان تست کره ای میل کنید.
طرز تهیه نان تست کره ای
- فر را به مدت 15 دقیقه روی حرارت 375 درجه فارنهایت یا 191 درجه سانتی گراد گرم کنید.
- نان تست را به قطعات 1 تا 1/5 سانتیمتری برش بزنید. سینی فر را با کره چرب کنید و برش های نان تست را در آن پهن کنید. سپس مقداری روغن زیتون روی نان ها اسپری کنید و کمی نمک و فلفل یا هر نوع افزودنی دلخواه دیگری روی آن ها بپاشید.
- سینی را در فر قرار دهید و حدود 7 دقیقه صبر کنید تا نان های تست برشته و طلایی شوند. سپس فر را خاموش کنید و نان ها را از فر خارج کنید.
- این نان های تست برشته را می توانید به مدت 3 روز در ظرف دردار و در یخچال نگهداری کنید.
نکته: برای مزه دار کردن نان تست به جای نمک و فلفل می توانید از دارچین، هل و شکر نیز بهره ببرید.
یک غذای گرم، مغذی و خوشمزه است که می توانید آن را تا 5 روز در یخچال و حتی برای مدت زمان بیشتری در فریز نگهداری کنید. از آنجا که کدو دارای طبیعتی سرد است افزودن مقداری زیره سبز، سردی آن را تعدیل نموده و طعم و مزه بهتری به آن می دهد. امیدواریم این سوپ را درست کنید و در این روز های سرد زمستان از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.
منبع: setare.comگروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.