طرز تهیه سوپ کدو

به گزارش هدا بلاگ، سوپ کدو اغلب با کدو حلوایی درست شده و به عنوان یک پیش غذای مجلسی یا شام ساده سرو می گردد. تهیه این سوپ خامه ای سخت نیست و در کمترین زمان ممکن آماده می گردد. این سوپ خوشمزه در کنار نان تست کره ای طعم بی نظیری خواهد داشت.

طرز تهیه سوپ کدو

خبرنگاران | سرویس آشپزی - سوپ ها انواع مختلفی دارند؛ سوپ قارچ، سوپ قارچ و اسفناج، سوپ ماهی ساده، سوپ شیر و خامه و ... انواع سوپ هایی هستند که در اغلب آن ها ترکیبی از سبزیجات، گوشت و لبنیات کاربرد دارد. سوپ کدو نیز از جمله غذا هایی است که با میوه کدو حلوایی درست می گردد و برای سرماخوردگی و تسکین سرفه بسیار مفید است. این سوپ از ترکیب پیاز، سیر، کدو حلوایی و ادویه تهیه می گردد.

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی مجلسی

مواد لازم
کدو حلوایی پوست گرفته و خرد شده1 کیلوگرم
روغن زیتون4 قاشق غذاخوری
خامه150 میلی لیتر
آب جوش500 میلی لیتر
پیاز2 عدد
سیر2 حبه
عصاره سبزیجات2 عدد
زیره سبز1/2 قاشق چایخوری
زردچوبه در صورت احتیاج1/4 قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. پیاز را خرد کنید.
  2. روغن زیتون را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم گرم کنید. سپس پیاز را به روغن اضافه کنید.
  3. پیاز را روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم گردد، ولی رنگ آن تغییر نکند.
  4. سر و ته کدو حلوایی را با چاقو بزنید.
  5. سپس آن را به دو نیم تقسیم نموده و تخم های آن را با قاشق خارج کنید.
  6. پوست کدو حلوایی را با استفاده از یک چاقوی تیز بگیرید.
  7. کدو حلوایی را به شکل قطعات مکعبی هم اندازه برش بزنید.
  8. تکه های کدو حلوایی را به پیاز موجود در تابه اضافه نموده و حدود 10 دقیقه تفت دهید تا رنگ آن ها تغییر کند و کمی نرم شوند.
  9. زیره سبز و زردچوبه را اضافه نموده و هم بزنید. اگر کدو حلوایی نارنجی رنگ باشد احتیاجی به افزودن زردچوبه نیست، ولی در صورتی که کدو حلوایی کم رنگ باشد برای بهتر شدن رنگ آن می توانید از 1/4 قاشق چایخوری زردچوبه بهره ببرید.
  10. حدود 5 دقیقه دیگر به تفت دادن کدو و پیاز و ادویه ها با هم ادامه دهید.
  11. سیر را خیلی ریز خرد نموده یا له کنید و به تابه اضافه کنید. سپس 500 میلی لیتر آب جوش در تابه بریزید و درب تابه را ببندید. اجازه دهید کدو حدود 30-20 دقیقه روی حرارت متوسط رو به پایین بپزد تا کاملا نرم گردد و در این فاصله گاهی سوپ را هم بزنید.
  12. حرارت را کم نموده، 150 میلی لیتر خامه را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید. صبر کنید تا سوپ ریز جوش بزند، سپس حرارت را خاموش کنید.
  13. با استفاده از یک گوشت کوب، سوپ را به صورت پوره درآورید و در صورت استفاده از غذاساز صبر کنید تا سوپ کمی خنک گردد، سپس آن را میکس کنید.
  14. سوپ را بچشید و اگر لازم بود مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید تا مزه دار گردد.
  15. سوپ کدو را در ظرف سرو بکشید، روی آن را با مقداری جعفری ساطوری تزیین نموده و با نان تست کره ای میل کنید.

طرز تهیه نان تست کره ای

  1. فر را به مدت 15 دقیقه روی حرارت 375 درجه فارنهایت یا 191 درجه سانتی گراد گرم کنید.
  2. نان تست را به قطعات 1 تا 1/5 سانتیمتری برش بزنید. سینی فر را با کره چرب کنید و برش های نان تست را در آن پهن کنید. سپس مقداری روغن زیتون روی نان ها اسپری کنید و کمی نمک و فلفل یا هر نوع افزودنی دلخواه دیگری روی آن ها بپاشید.
  3. سینی را در فر قرار دهید و حدود 7 دقیقه صبر کنید تا نان های تست برشته و طلایی شوند. سپس فر را خاموش کنید و نان ها را از فر خارج کنید.
  4. این نان های تست برشته را می توانید به مدت 3 روز در ظرف دردار و در یخچال نگهداری کنید.

نکته: برای مزه دار کردن نان تست به جای نمک و فلفل می توانید از دارچین، هل و شکر نیز بهره ببرید.

یک غذای گرم، مغذی و خوشمزه است که می توانید آن را تا 5 روز در یخچال و حتی برای مدت زمان بیشتری در فریز نگهداری کنید. از آنجا که کدو دارای طبیعتی سرد است افزودن مقداری زیره سبز، سردی آن را تعدیل نموده و طعم و مزه بهتری به آن می دهد. امیدواریم این سوپ را درست کنید و در این روز های سرد زمستان از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.

گروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.

منبع: setare.com
انتشار: 20 مرداد 1400 بروزرسانی: 20 مرداد 1400 گردآورنده: hodablog.ir شناسه مطلب: 2390

به "طرز تهیه سوپ کدو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ کدو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید