طرز تهیه نودل کره ای برای وگان ها
به گزارش هدا بلاگ، هر زمان که نام نودل کره ای می آید، احتمالا به یاد بابا شله پز پاندای کونگ فوکار می افتید و غذاهای خوشمزه ای که برای جنگجوی اژدها درست می کرد. محال است بعد از تماشا این انیمیشن، هوس نودل کره ای نکنید!

این غذا پر از عطر و طعم های خاص است و در عرض 30 دقیقه آماده می گردد. پارادوکس شوری و شیرینی، این غذا را برای یک دورهمی خودمانی، ایده آل نموده است. اگر گیاه خوار هستید و در پی یک طرز تهیه آسان می شد، در مجله خبرنگاران این بار ما به سراغ طرز تهیه نودل کره ای ساده رفته ایم. در ادامه، دستور پخت و تمام نکات خوشمزه شدن این نودل آورده شده است؛ پس تا انتها این مطلب با ما همراه شوید.
مواد مورد احتیاج نودل کره ای
- 1 بسته نودل کره ای
- 5 قاشق چای خوری روغن کنجد
- ¼ لیوان سس سویا
- 4 قاشق چای خوری شکر
- 1 قاشق غذاخوری روغن نباتی
- 3 عدد هویج خلالی خردشده
- 1 عدد پیاز نازک برش داده شده
- 1 لیوان قارچ شیتاکه
- 6 عدد پیازچه
- 4 حبه سیر
- 1 دسته اسفناج تازه
- 1 قاشق غذاخوری کنجد (اختیاری)
اطلاعات غذایی
- آماده سازی: 15 دقیقه
- پخت: 12 دقیقه
- زمان کل: 27 دقیقه
- سرو: 4 نفر
- کالری: 455 کیلو کالری
آموزش تهیه نودل کره ای
- یک قابلمه بزرگ را با آب پر کنید، مقداری نمک بزنید و بگذارید تا جوش بیاید. بعد از این که آب به جوش آمد، نودل را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید.
- بعد از گذشت 5 دقیقه وقتی نودل کمی نرم شد، آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید.
- نودل را در یک ظرف بریزید، با استفاده از قیچی آشپزخانه آن را به قطعات کوچک تر برش دهید و به آن روغن کنجد اضافه کنید.
- سس سویا و شکر را در یک کاسه ترکیب کنید.
- در یک تابه با حرارت میانه رو به بالا روغن نباتی را داغ کنید. هویج و پیاز را به آن اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت دهید تا نرم گردد.
- در این مرحله قارچ، پیازچه و سیر را اضافه کنید و حدود 30 دقیقه تفت دهید تا عطر آن ها آزاد گردد.
- در مرحله بعدی نودل، مخلوط سس سویا و اسفناج را اضافه کنید.
- 3 دقیقه منتظر بمانید تا بپزند؛ مرتب هم بزنید.
- بعد از گذشت 2 تا 3 دقیقه، تابه را از روی حرارت بردارید. یک قاشق غذاخوری روغن کنجد و دانه کنجد را به آن اضافه کنید. نودل کره ای شما آماده است و می توانید نوش جان کنید.
انواع نودل کره ای
نودل کره ای که غذای سنتی این کشور است، با نام Japchae در کره شناخته می گردد. کلمه کره ای Japchae به معنای سبزیجات مخلوط است. کره ای ها عاشق نودل هستند و آن را با هر ماده غذایی و سبزیجاتی ترکیب می نمایند. معمولا در طرز تهیه نودل کره ای ساده از نودل شیشه ای که از نشاسته سیب زمینی شیرین تهیه می گردد استفاده می نمایند.
این غذا جزء جدایی ناپذیر شام کره ای ها برای تعطیلات است و اغلب با گوشت گاو یا خوک با رویه تخم مرغ سرو می گردد. هر خانواده کره ای طرز تهیه خاص خودش را برای نودل دارد. در گذشته نودل غذایی سلطنتی بوده و امروزه به علت تهیه آسانش، به عنوان غذایی خیابانی مشهور است.
نکات تکمیلی در طرز تهیه نودل کره ای ساده
- راه های زیادی برای تطبیق این نودل با ذائقه شما وجود دارد. شما می توانید از انواع قارچ های در دسترس مثل قارچ معمولی برای درست کردن این غذا بهره ببرید.
- می توانید فلفل دلمه ای قرمز خردشده هم به نودل اضافه کنید. فلفل های رنگارنگ، غذای شما را مجذوب کننده تر می نمایند.
- هر نوع سبزیجاتی که دوست داشته باشید می توانید به نودل اضافه کنید.
- اگر گیاه خوار نیستید، نودل را با گوشت گاو یا مرغ سرو کنید. مرغ پخته شده یا گوشت گاو ریزشده گزینه های خوبی هستند.
- برای تندی بیشتر، کمی فلفل قرمز به نودل بزنید. قطعا خوشتان خواهد آمد.
- برای ایجاد طعمی شیرین در کنار تندی، می توانید از عسل هم بهره ببرید.
- یک نکته مهم در طبخ این غذا، شستن قارچ است. قارچ را نباید با آب بشویید؛ به جای آن از یک حوله کاغذی مرطوب بهره ببرید تا به آرامی آلودگی از سطح قارچ پاک گردد.
- به جای مانده نودل، داخل ظرف دربسته تا 3 روز در یخچال قابل نگهداری ست.
- قبل از خوردن نودلی که در یخچال مانده است حتما در ماکروفر آن را گرم کنید. نودل در سرما سفت می گردد.
طرز تهیه نودل کره ای ساده بسیار آسان است و زمان زیادی احتیاج ندارد. برای تهیه این نودل خوشمزه حتما احتیاج به قارچ شیتاکی یا نودل شیشه ای ندارید؛ به راحتی می توانید با مواد غذایی قابل دسترس ایرانی که در خبرنگاران همه آن ها موجود است یک غذای کره ای بخورید. شما برای درست کردن نودل از چه موادی استفاده می کنید؟ آیا به دستور پخت های کره ای علاقه مند هستید؟ ما مثل همواره پذیرای نظرات زیبای شما هستیم.
منبع: اسنپ مارکت