اسفناج بخورید، بوتاکس نکنید

به گزارش هدا بلاگ، شاید تا الان فقط از اسفناج برای پختن آش و غذاهای موردعلاقه تان استفاده نموده اید اما این گیاه فوایدی دارد که می تواند معجزه آسا باشد.

اسفناج بخورید، بوتاکس نکنید

اشعه فرابنفش ممکن است در تماس با پوست فرد عامل ابتلا به سرطان پوست گردد یا به ظاهر پوست آسیب برساند، ویتامین C و A موجود در اسفناج، آسیب ناشی از اشعه فرابنفش را بهبود می بخشد.

اگر مصرف مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان، مانند اسفناج را در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهید، سرعت فراوری سلول های پوستی را افزایش پیدا می نماید و فراوری کلاژن را در پوست تحریک می کنید، کلاژن یکی از مواد سازنده پوست است که در بهبود کشسانی و زیبایی پوست نقش دارد.

این سبزی در حفظ سلامت پوست نقش ویژه ای دارد، اشعه فرابنفش ممکن است در تماس با پوست فرد منجر به سرطان پوست گردد یا ظاهر پوست را خراب کند.

ویتامین C و A موجود در اسفناج، آسیب ناشی از اشعه فرابنفش را ترمیم می نمایند. اگر مصرف مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان، مانند اسفناج را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید، سرعت فراوری سلول های پوستی را بالا می برید و فراوری کلاژن را در پوست تحریک می کنید. کلاژن یکی از مواد سازنده پوست است که در بهبود کشسانی و زیبایی پوست نقش دارد.

فیتونوترینت های موجود در اسفناج به سم زدایی بدن یاری می نمایند و با جلوگیری از رشد انبوه فلورهای میکروسکوپی روده،کارکرد کبد را بهبود می بخشند. همچنین بین کاهش التهاب لوله گوارش ومصرف فلاونوئید و کارتنوئیدهای درون اسفناج رابطه مستقیم وجود دارد.

هرچه التهاب لوله گوارش کمتر گردد، لایه داخلی آسیب پذیر آن ومعده نیز سالم تر می مانند و احتمال پیشرفت سندرم روده نشت نماینده و ناراحتی های گوارشی دیگر کاهش می یابد همچنین اسفناج غنی از فیبر است.

اسفناج در پیشگیری از دیابت بسیار موثر است، این سبزی حاوی استروئیدهای مفیدی به نام فیتواکسایتروئید است. آنالیز ها نشان داده اند این استروئید، متابولیسم گلوکز یا همان شکر خودمان را افزایش می دهد و به این ترتیب سطح قندخون پایدار می ماند و بالا نمی رود.

این خاصیت برای بیماری دیابت پنهان، دیابت و نیز سندرم های دیگری که در متابولیسم سلولی اختلال به وجود می آورند، به شدت به کار می آید زیرا این استروئید مولفه هایی را که ذخیره چربی را برای هورمون انسولین به سطح بحرانی می رسانند، به پایین ترین سطح ممکن کاهش می دهند.

پژوهش های انجام شده نشان می دهند اسفناج نه تنها غنی از منیزیم است بلکه پس از پخته شدن نیز منیزیم آن از بین نمی رود. منیزیم یکی از مواد معدنی مهم در بدن به شمار می رود و در کارکرد سالم سلول ها و بیش از 300 عملکرد مختلف بدن نقش دارد.

متاسفانه بیشتر افراد بزرگ سال در کشورهای پیشرفته با کمبود منیزیم مواجهند ولی خود از آن باخبر نیستند. منیزیم در تنظیم کلسیم، پتاسیم و سدیم بدن نقش مهمی برعهده دارد.

منبع: رکنا

منبع: همگردی
انتشار: 12 اسفند 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: hodablog.ir شناسه مطلب: 208

به "اسفناج بخورید، بوتاکس نکنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اسفناج بخورید، بوتاکس نکنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید