بهترین مرورگرهای دنیا در سال 2020

به گزارش هدا بلاگ، وب سایت فارنت - محمد قریشی: برای انتخاب بهترین مرورگر اینترنتی دنیا باید ابتدا سراغ بهترین ها رفت. مرورگر های زیادی در سال های اخیر توسعه پیدا نموده اند؛ با این حال تعداد انگشت شماری از آن ها به موفقیت بالایی دست پیدا نموده اند.

بهترین مرورگرهای دنیا در سال 2020

در چند ماه گذشته مطرح ترین مرورگر های بازار با تغییراتی همراه شدند. کروم همچنان به حکمرانی خود ادامه می دهد، مایکروسافت Edge برپایه کرومیوم توسعه پیدا کرد و به تازگی نسخه نهایی مرورگر کرومیوم اج مایکروسافت عرضه شد، امنیت فایرفاکس افزایش یافت و مرورگر بریو از حالت بتا خارج شد.

بنچمارک برای انتخاب بهترین مرورگر اینترنتی ویندوز

کاربران، توسعه دهنگان و صاحبان کسب و کار ها همواره به دنبال این موضوع هستند که بهترین مرورگر اینترنتی دنیا کدام است. در حال حاضر یک بنچمارک جامع برای معین کردن بهترین مرورگر دسکتاپ وجود ندارد و به همین دلیل باید عملکرد آن ها را در چندین بنچمارک مختلف مورد آنالیز قرار دهیم. ما برای این مطلب از سیستم عامل ویندوز 10 استفاده کردیم، البته در ادامه قطعات سیستم مورد استفاده را اعلام می کنیم.

معینات سیستم مورد آنالیز

ما برای انتخاب بهترین مرورگر اینترنتی دنیا از سرفیس لپ تاپ استفاده کردیم. مدل مدنظر ما از پردازنده اینتل Core i5-7200U، 8 گیگابایت رم و 256 گیگابایت حافظه SSD بهره می برد. در حال حاضر بسیاری از کاربران به جای کامپیوتر های رومیزی، از لپ تاپ استفاده می نمایند، بنابراین سرفیس لپ تاپ با معینات فنی متوسط می تواند معیار مناسبی باشد.

روی این سیستم ویندوز 10 پرو 64 بیتی نصب شده است و برای آنالیز عملکرد مرورگر ها از 8 بنچمارک استفاده نموده ایم که نتایج آن ها را به صورت اسکرین شات در اختیار شما قرار می دهیم. در این آزمایش از جدیدترین نسخه مرورگر ها برای ویندوز 10 یعنی کروم 79، فایرفاکس 72، اج 79 و Brave 1.2 استفاده نموده ایم.

پیش از اعلام نتایج باید به یک نکته اشاره کنیم که اگر این بنچمارک ها را روی سیستم های دیگر اجرا کنید، به نتایج متفاوت با این مطلب دست پیدا می کنید که البته علت آن کاملا معین است. شما نمی توانید نتایج یکسان با ما را تجربه کنید؛ با این حال امتیاز شما نباید تفاوت زیادی با این مطلب داشته باشد. در ادامه نتایج بنچمارک های مختلف را مشاهده می کنید.

بنچمارک SunSpider

SunSpider یک بنچمارک مبتنی بر جاوا اسکریپت است که قدمت بالایی دارد. در این آنالیز از نسخه 1.0.2 این بنچمارک استفاده کردیم. گفتنی است؛ در این بنچمارک امتیاز پایین تر به معنای عملکرد بهتر است.

کروم در این بنچمارک عملکرد مناسبی دارد، اما نتایج فایرفاکس بسیار بدتر از مرورگر گوگل است. مرورگر Edge با اختلاف کمی از کروم عملکرد بهتری دارد. مرورگر بریو نیز عملکرد مناسبی از خود نشان می دهد و در صندلی سوم قرار می گیرد. در این بخش فایرفاکس بدترین عملکرد را از خود نشان می دهد.

بنچمارک Octane

Octane یک بنچمارک مبتنی بر جاوا اسکریپت بوده که توسط گوگل توسعه پیدا نموده است. در این آنالیز از نسخه 2.0 این بنچمارک استفاده شده است. گفتنی است؛ در این بنچمارک امتیاز بالاتر به معنای عملکرد بهتر است.

کروم در این بنچمارک به امتیاز بالایی دست پیدا می نماید. فایرفاکس عملکرد بسیار ضعیف تری نسبت به کروم دارد. مرورگر Edge امتیاز بالاتری از فایرفاکس کسب می نماید؛ با این حال همچنان عملکرد ضعیف تری نسبت به کروم دارد. مرورگر Brave با اختلاف بسیار اندک در مقایسه با کروم، در مقام دوم قرار می گیرد. با توجه به این موضوع که Octane توسط گوگل توسعه پیدا نموده؛ صدرنشینی کروم در این بخش طبیعی به نظر می رسد.

بنچمارک Kraken

Kraken یک بنچمارک مبتنی بر جاوا اسکریپت بوده که توسط موزیلا توسعه پیدا نموده است. در این آنالیز از نسخه 1.1 این بنچمارک استفاده شده است. گفتنی است؛ در این بنچمارک امتیاز پایین تر به معنای عملکرد بهتر است.

کروم در این بنچمارک به امتیاز پایینی دست پیدا می نماید. فایرفاکس عملکرد بسیار بهتری نسبت به کروم دارد. مرورگر Edge امتیاز بالاتری از فایرفاکس کسب می نماید؛ بنابراین عملکرد ضعیف تری نسبت به کروم و فایرفاکس از خود نشان می دهد. مرورگر Brave با اختلاف نه چندان زیاد در مقایسه با فایرفاکس، در مقام دوم قرار می گیرد.

بنچمارک JetStream

JetStream یک بنچمارک مبتنی بر جاوا اسکریپت بوده که توسط اپل توسعه پیدا نموده است. در این آنالیز از نسخه 2.0 این بنچمارک استفاده شده است. گفتنی است؛ در این بنچمارک امتیاز بالاتر به معنای عملکرد بهتر است.

کروم در این بنچمارک عملکرد مناسبی دارد. فایرفاکس عملکرد ضعیف تری نسبت به کروم از خود نشان می دهد. مرورگر Edge امتیاز بالاتری از کروم کسب می نماید و در رده اول قرار می گیرد. مرورگر Brave با اختلاف بسیار اندک در مقایسه با کروم، در مقام سوم خودنمایی می نماید. به نظر می رسد مایکروسافت حتی با استفاده از کرومیوم، عملکرد بهتری در بنچمارک توسعه یافته توسط اپل دارد.

بنچمارک MotionMark

MotionMark یک بنچمارک گرافیکی بوده که توسط تیم WebKit توسعه پیدا نموده است. در این آنالیز از نسخه 1.0 این بنچمارک استفاده شده است. گفتنی است؛ در این بنچمارک امتیاز بالاتر به معنای عملکرد بهتر است.

کروم در این بنچمارک به امتیاز بالایی دست پیدا می نماید. فایرفاکس عملکرد بسیار ضعیف تری نسبت به کروم دارد. مرورگر Edge امتیاز بالاتری از کروم کسب می نماید. مرورگر Brave در مقام سوم قرار می گیرد. این بنچمارک برای آنالیز کامل عملکرد مرورگر ها به زمان زیادی احتیاج دارد و در نهایت مرورگر اج برنده این بخش می گردد.

بنچمارک Speedometer

Speedometer یک بنچمارک عملکرد بوده که یک فعالیت را با استفاده از DOM API تکرار می نماید. در این آنالیز از نسخه 1.0 این بنچمارک استفاده شده است. گفتنی است؛ در این بنچمارک امتیاز بالاتر به معنای عملکرد بهتر است.

کروم در این بنچمارک عملکرد مناسبی دارد. فایرفاکس عملکرد ضعیف تری نسبت به کروم از خود نشان می دهد. مرورگر Edge امتیاز بالاتری از سایر مرورگر ها کسب می نماید و در صدر قرار می گیرد. مرورگر Brave با اختلاف بسیار اندک در مقایسه با Edge، در مقام دوم قرار می گیرد. در این بنچمارک مرورگر اج برنده می گردد.

بنچمارک BaseMark

BaseMark شامل چندین تست مختلف می گردد و از جدیدترین استاندارد ها و ویژگی های وب استفاده می نماید. در این آنالیز از نسخه 3.0 این بنچمارک استفاده شده است. گفتنی است؛ در این بنچمارک امتیاز بالاتر به معنای عملکرد بهتر است.

کروم در این بنچمارک به امتیاز مناسبی دست پیدا می نماید. فایرفاکس عملکرد ضعیف تری نسبت به کروم دارد. مرورگر Edge در این بنچمارک امتیاز مناسبی نموده است. مرورگر بریو در این بنچمارک امتیاز بالاتری در مقایسه با مرورگر های دیگر کسب کرد و توانست در صدر قرار بگیرد. بدون هیچ شکلی Brave برنده این بنچمارک است.

بنچمارک WebXPRT

WebXPRT یک بنچمارک HTML5 و جاوا اسکریپت بوده که توسط Principled Technologies توسعه پیدا نموده است. در این آنالیز از نسخه 3 این بنچمارک استفاده شده است. گفتنی است؛ در این بنچمارک امتیاز بالاتر به معنای عملکرد بهتر است.

کروم در این بنچمارک به امتیاز مناسبی دست پیدا می نماید. فایرفاکس عملکرد بهتری در مقایسه با کروم دارد. مرورگر Edge در این بنچمارک امتیازی بالاتر از کروم، اما پایین تر از فایرفاکس کسب می نماید. مرورگر Brave با امتیاز 122 در مقام چهارم قرار می گیرد. این بنچمارک در سال های اخیر تغییرات زیادی داشته است؛ با این حال در بیشتر مواقع فایرفاکس در صدر قرار گرفته است.

برنده بهترین مرورگر اینترنتی دنیا

پس از مشاهده نتایج بنچمارک مرورگر های مختلف، برنده هر بنچمارک به توضیح زیر است:

  • برنده بنچمارک Sunspider: مروگر Edge
  • برنده بنچمارک Octane: مرورگر کروم
  • برنده بنچمارک Kraken: مرورگر فایرفاکس
  • برنده بنچمارک JetStream: مرورگر Edge
  • برنده بنچمارک MotionMark: مرورگر Edge
  • برنده بنچمارک Speedometer: مرورگر Edge
  • برنده بنچمارک Basemark: مرورگر Brave
  • برنده بنچمارک WebXPRT: مرورگر فایرفاکس

نسخه پایدار مرورگر کرومیوم اج مایکروسافت عملکرد بسیار مناسبی دارد. ما انتظار بهبود عملکرد این مرورگر را داشتیم؛ با این حال حدس نمی زدیم در چندین بنچمارک به عنوان بهترین مرورگر اینترنتی دنیا انتخاب گردد.

در نهایت باید بگوییم تمام این مرورگر ها در دنیایی واقعی عملکرد مناسبی دارند و با دریافت بروزرسانی های متعدد، عملکرد آن ها در آینده با بهبود همراه می گردد. در عین حال رابط کاربری یک مرورگر اینترنتی تاثیر بسزایی در حس شما در هنگام کار کردن با آن دارد.

بهترین شاید از نظر بنچمارک با بهترین از نظر شما متفاوت باشد. تجربه من نشان داده بهترین در هر زمینه آن چیزی است که با آن بهترین تجربه را دارید این بنچمارک ها صرفا شما را در انتخاب بهترین ها یاری می نمایند و رای نهایی نیستند.

منبع: Venturebeat

منبع: برترین ها
انتشار: 28 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: hodablog.ir شناسه مطلب: 924

به "بهترین مرورگرهای دنیا در سال 2020" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بهترین مرورگرهای دنیا در سال 2020"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید