حل مشکل یک خارجی با پرسپولیس

به گزارش هدا بلاگ، به گزارش رسانه رسمی باشگاه پرسپولیس، تیم مدیریت پرسپولیس پیروز شد یکی از پرونده های خطرناک پیرامون این باشگاه در فیفا را زودتر از آن که به حکم نهایی برسد، مختومه کند.

حل مشکل یک خارجی با پرسپولیس

وقتی حکم نهایی با اخطار جرائم بعدی به خاطر پرونده شکایت اینیگو والنسیا دستیار گابریل کالدرون، مربی پیشین پرسپولیس به ایمیل باشگاه رسید، جعفر سمیعی، مجید صدری و ابراهیم شکوری به فکر یافتن راهکار افتادند تا به سرعت این بدهی پرداخت گردد. این اتفاق، بخش اول ماجرا بود.

در شرایط تحریم ظالمانه علیه ایران، جابجایی پول از کشورمان به حساب های خارجی بسیار سخت است ولی باشگاه توانست با سرعت قابل توجهی، کار تسویه حساب با اینیگو را پیش ببرد.

در مرحله بعد، احتیاج بود تا تاییدیه پرداخت پول و رسید نشستن در حساب مربی مورد اشاره، توسط وکیل این مربی به فیفا ارسال گردد که این فرایند چیزی حدود 10 روز طول کشید.

در نهایت تیم مدیریتی پرسپولیس پیروز شد قبل از آن که پرونده به شکل حقوقی درآمده و دردسرهای جدیدی از جمله جریمه های مالی بیشتر یا ریسک بسته شدن پنجره نقل و انتقالاتی را برای باشگاه به همراه داشته باشد، از مانع بزرگی که پیش روی خود داشت عبور نموده و پول اینیگو را به حسابش واریز کند.

عصر دیروز (پنجشنبه) و ساعاتی پس از تثبیت برد مهم مقابل تراکتور در تبریز، تاییدیه واریز پول از سوی فیفا به باشگاه ایمیل شد تا یک پرونده خطرناک دیگر در شرایط بحران مالی پرسپولیس، توسط جعفر سمیعی و همکارانش مختومه گردد.

منبع: فرارو
انتشار: 21 اسفند 1399 بروزرسانی: 21 اسفند 1399 گردآورنده: hodablog.ir شناسه مطلب: 2426

به "حل مشکل یک خارجی با پرسپولیس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "حل مشکل یک خارجی با پرسپولیس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید