سیستم گرمایش از کف برقی چیست؟

به گزارش هدا بلاگ، امروزه سیستم های گرمایشی که از آن برای گرم کردن خانه استفاده می گردد، انواع مختلفی دارند. بخاری، شوفاژ و شومینه نمونه ای از وسایل گرمایشی است که استفاده از آن در میان افراد فراگیر می باشد. سیستم گرمایش از کف نسل جدیدی از سیستم های گرمایشی است که امروزه مورد استفاده قرار می گیرد و به دو دسته سیستم گرمایش از کف آبی و برقی تقسیم بندی می شوند. آن چه که در این مطلب از ما به بیان آن می پردازیم، معرفی سیستم گرمایش از کف برقی می باشد. با ما همراه باشید.

سیستم گرمایش از کف برقی چیست؟

سیستم گرمایش از کف برقی نمونه ای از سیستم های گرمایشی است که استفاده از آن در مکان هایی که دسترسی به گاز سخت است، گزینه ای مناسب برای انتخاب می باشد. سیستم گرمایش از کف برقی یا سیستم های حرارتی- الکتریکی به دو دسته تقسیم بندی می شوند:

  • فیلم حرارتی
  • کابل حرارتی

فیلم حرارتی

این نوع از سیستم حرارتی-الکتریکی نوعی فیلم حرارتی کربنی است که از آن در زیر پارکت و لمینت استفاده می گردد و جنس آن پلی استر بسیار نازک می باشد. این سیستم از ترموستات قابل برنامه ریزی برخوردار می باشد. از این رو این امکان وجود دارد تعداد ترموستات ها را افزایش داده و آن را به بخش های گوناگون تقسیم بندی کرد. هم چنین امکان خاموش و روشن کردن آن به صورت اتوماتیک نیز وجود دارد. این سیستم از استاندارد بالایی برخوردار بوده و از این رو امکان آتش سوزی و برق گرفتگی در صورت استفاده از آن وجود ندارد. این امکان وجود دارد که در زمان نصب پارکت نسبت به نصب و راه اندازی این سیستم گرمایشی اقدام کرد. هزینه نصب این سیستم نسبتا بالا می باشد. اما در صورتی که برنامه ریزی و طراحی آن به صورت اصولی صورت گیرد، می توان در کاهش هزینه برق صرفه جویی به عمل آورد. این سیستم از طول عمر بالایی برخوردار بوده و امکان کنترل از راه دور آن نیز وجود دارد.

استفاده از این سیستم مزایای زیادی به همراه دارد که از جمله می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • فیلم های حرارتی ضخامت بسیار کمی دارند.
  • نصب این گونه سیستم های حرارتی-الکتریکی آسان می باشد.
  • سرعت گرم شدن آن ها بسیار بالا می باشد.
  • امکان نصب پارکت بر روی آن ها بدون احتیاج به هیچ گونه وسیله اضافه وجود دارد.
  • این امکان وجود دارد که با استفاده از ترموستات دمای آن ها را تنظیم کرد.
  • از فیلم های حرارتی با ضخامت کم تر از 0.5 میلیمتر می توان در پشت آینه های حمام استفاده نموده و از بخار دریافت آن ها جلوگیری به عمل آورد.

کابل حرارتی

کابل حرارتی نمونه ای دیگر از سیستم های حرارتی-الکتریکی می باشد که استفاده از آن بیش تر در بخش مسکونی به چشم می خورد. استفاده از کابل های حرارتی به تنهایی می تواند فضای مورد نظر را گرم کند و احتیاجی به استفاده از وسال گرمایشی دیگر ندارد. استفاده از کابل های حرارتی تنها در زیر کاشی و سرامیک امکان پذیر می باشد. هم چنین بر خلاف فیلم های حرارتی که بدون واسطه امکان نصب پارکت بر روی آن وجود دارد، در این مدل ابتدا باید از یک لایه سیمان بر روی آن استفاده نموده و سپس نسبت به نصب سرامیک بر روی آن اقدام کرد.

کاربرد سیستم گرمایش از کف برقی

از جمله کاربردهای سیستم گرمایش از کف برقی می توان به استفاده از آن در داخل ساختمان و کف منازل و مکان هایی که دسترسی به سوخت هایی هم چون گاز آسان نیست، اشاره نمود. هم چنین در بعضی موارد از این سیستم برای ذوب برف نیز استفاده می گردد. جلوگیری از یخ زدگی مخازن و لوله ها نیز از دیگر موارد استفاده از این سیستم گرمایشی می باشد.

مزایای استفاده از سیستم گرمایش از کف برقی

استفاده از سیستم گرمایش حرارتی-الکتریکی مزایایی به همراه دارد که از جمله می توان به نصب سریع و آسان، کف سازی کم تر و در دسترس بودن انرژی الکتریسیته اشاره نمود. استفاده از این سیستم گرمایشی راندمانی نزدیک به 85 درصد داشته و از هدر رفت سوخت های فسیلی جلوگیری به عمل می آورد. این سیستم هوشمند بوده و قابلیت کنترل از راه دور را دارا می باشد.

معایب استفاده از سیستم گرمایش از کف برقی

در کنار مزایای نام برده، استفاده از این سیستم معایبی نیز به همرا دارد:

هزینه برق مصرفی این گونه سیستم های حرارتی تقریبا بالا می باشد. تجهیزات و راه اندازی این سیستم ها گران قیمت بوده و استهلاک آن ها نسبت به گرمایش از کف آبی بیش تر می باشد.

مقایسه سیستم گرمایش از کف برقی و سیستم گرمایش از کف آبی

اگر به دنبال اجرای سیستم گرمایش از کف هستید، آنالیز مقایسه نمونه برقی و آبی می تواند به انتخاب بهتر شما یاری کند.

  1. سرعت گرم کردن فضای مورد نظر با استفاده از سیستم گرمایش از کف برقی بسیار بیش تر از گرمایش از کف آبی می باشد.
  2. در سیستم گرمایش از کف آبی امکان شکستگی و ترکیدگی لوله ها بر اثر سرد شدن ناگهانی هوا و خاموش شدن دستگاه وجود دارد. اما در سیستم برقی با این مشکل روبرو نخواهید شد.
  3. سرعت نصب سیستم های گرمایش از کف برقی بسیار بالاتر از نمونه آبی می باشد. هم چنین در سیستم های آبی احتیاج به نگهداری و تعمیرات زیادی می باشد. اما سیستم های گرمایش از کف برقی احتیاج به تعمیرات مدام نداشته و حتی امکان استفاده از آن در مکان دیگر نیز وجود دارد.
  4. امکان استفاده از سیستم گرمایشی آبی در مکان هایی که پستی بلندی دارد، وجود ندارد، اما از سیتم گرایش از کف برقی به راحتی می توان در این مکان ها استفاده کرد.
  5. هزینه نصب و راه اندازی سیستم گرمایش از کف برقی نسبت به گرمایش آبی کم تر می باشد.
  6. مقدار ملات به کار رفته در کف سازی سیستم گرمایش از کف آبی 7 تا 15 سانتیمتر می باشد. در حالی که سیستم گرمایش از کف برقی احتیاج به 0.5 تا 2 سانتیمتر کف سازی می باشد.
منبع: ساختمانچی
انتشار: 11 اسفند 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: hodablog.ir شناسه مطلب: 206

به "سیستم گرمایش از کف برقی چیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سیستم گرمایش از کف برقی چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید