طرز تهیه اسپاگتی با سس مرغ و زردچوبه
به گزارش هدا بلاگ، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه اسپاگتی با سس مرغ و زردچوبه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:
1 پیمانه اسپاگتی
250 گرم مرغ خرد شده
2 گوجه فرنگی خرد شده
1 پیاز
2 حبه سیر
1 قاشق چایخوری کره
فلفل قرمز، فلفل دلمه ای، کمی روغن
طرز تهیه:
اسپاگتی ها در آب جوش و زردچوبه میجوشانیم اسپاگتی پخته شده را آبکش کرده و کنار می گذاریم.
روغن و کره را در یک قابلمه جداگانه گرم کنید، مرغ و پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید، فلفل و سیر را اضافه کنید، سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و حدود 15 دقیقه بپزید. سپس اسپاگتی ها را با دست برمیداریم، یک حلقه گرد درست کرده و آنها را روی یک بشقاب سرو قرار می دهیم. با مواد مرغی وسط اسپاگتی را پر می کنیم.
منبع: گردشبان
انتشار: 11 مهر 1399
بروزرسانی: 11 مهر 1399
گردآورنده: hodablog.ir
شناسه مطلب: 1330
به "طرز تهیه اسپاگتی با سس مرغ و زردچوبه" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اسپاگتی با سس مرغ و زردچوبه"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید