طرز تهیه اسپاگتی با سس مرغ و زردچوبه

به گزارش هدا بلاگ، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه اسپاگتی با سس مرغ و زردچوبه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه اسپاگتی با سس مرغ و زردچوبه

مواد لازم:

1 پیمانه اسپاگتی

250 گرم مرغ خرد شده

2 گوجه فرنگی خرد شده

1 پیاز

2 حبه سیر

1 قاشق چایخوری کره

فلفل قرمز، فلفل دلمه ای، کمی روغن

طرز تهیه:

اسپاگتی ها در آب جوش و زردچوبه میجوشانیم اسپاگتی پخته شده را آبکش کرده و کنار می گذاریم.

روغن و کره را در یک قابلمه جداگانه گرم کنید، مرغ و پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید، فلفل و سیر را اضافه کنید، سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و حدود 15 دقیقه بپزید. سپس اسپاگتی ها را با دست برمیداریم، یک حلقه گرد درست کرده و آنها را روی یک بشقاب سرو قرار می دهیم. با مواد مرغی وسط اسپاگتی را پر می کنیم.

منبع: گردشبان
انتشار: 11 مهر 1399 بروزرسانی: 11 مهر 1399 گردآورنده: hodablog.ir شناسه مطلب: 1330

به "طرز تهیه اسپاگتی با سس مرغ و زردچوبه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اسپاگتی با سس مرغ و زردچوبه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید