(عکس) واکنش مهاجم پرسپولیس به صحبت&zwnjهای علی دایی
به گزارش هدا بلاگ، عیسی آل کثیر که با حضور در پرسپولیس نمایشی پیروز از خود به جا گذاشت و در راستا حضور این تیم در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان، گل های ارزشمندی به ثمر رساند اکنون دوره محرومیت خود را پشت سر می گذارد.

آل کثیر با توجه به شادی گلش مقابل پاختاکور ازبکستان که از آن به عنوان توهین نژادپرستی یاد شده، با محرومیت شش ماهه روبرو شده است و بر این اساس ملاقات مرحله نیمه نهایی و فینال لیگ قهرمانان را از دست داد. با این حال علی دایی، برترین گلزن فوتبال در دنیا در آخرین مصاحبه ای که داشته به تمجید از آل کثیر و عملکردش پرداخته است و این مهاجم را تاثیرگذار و پرتلاش در تیم نامید.
موضوعی که با واکنش مهاجم محروم پرسپولیس همراه شده است. عیسی آل کثیر که در نفت تهران شاگرد علی دایی بود، با قرار دادن تصویری از خود در کنار علی دایی از حمایت وی تشکر نموده است.
منبع: فرارو