معرفی 9 متخلف حوزه تامین تخم مرغ به تعزیرات حکومتی در خراسان جنوبی

به گزارش هدا بلاگ، خبرنگاران/خراسان جنوبی معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی از تشکیل پرونده تخلف برای 9 متخلف حوزه تولید و تامین تخم مرغ در استان و معرفی آنان به تعزیرات حکومتی خبر داد.

معرفی 9 متخلف حوزه تامین تخم مرغ به تعزیرات حکومتی در خراسان جنوبی

علی تهوری، امروز چهارشنبه 17 دی به خبرنگاران گفت: ارزش ریالی پرونده های متشکله برای این 9 متخلف در حوزه تامین تخم مرغ استان، بالغ بر سه میلیارد و 480 میلیون ریال است.

وی با بیان رصد دقیق و مستمر تولید، تامین و توزیع تخم مرغ در طی یکماه اخیر از سوی بازرسان این سازمان شرح داد: متاسفانه برخی از فعالان این حوزه در طی یک ماه اخیر با عدم تحویل سهمیه تخم مرغ معین شده توسط سازمان جهاد کشاورزی استان به شبکه توزیع موجب کمبود در بازار و گرانی تخم مرغ شدند که برابر قانون به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.

به گزارش خبرنگاران، معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: با سودجویانی که بخواهند با برهم زدن نظم بازار و سوء استفاده موجب کمبود یا گرانی ارزاق عمومی مردم شوند بشدت و قاطعانه برخورد خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 24 بهمن 1399 بروزرسانی: 24 بهمن 1399 گردآورنده: hodablog.ir شناسه مطلب: 2249

به "معرفی 9 متخلف حوزه تامین تخم مرغ به تعزیرات حکومتی در خراسان جنوبی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معرفی 9 متخلف حوزه تامین تخم مرغ به تعزیرات حکومتی در خراسان جنوبی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید