مقاله: 4علت اصلی وا رفتن کوفته و راهکارهای حرفه ای
به گزارش هدا بلاگ، پیازی که برای کوفته استفاده می کنید با رنده درشت، رنده کنید تا آب نیندازد و در صورتی که پیاز آب انداخت، آب اضافه آن را بگیرید.
علت دیگر وا رفتن کوفته می تواند چرب بودن بیش از حد گوشت باشد. برای تهیه کوفته از گوشتی بهره ببرید که نه زیاد چرب باشد و نه زیاد خشک، زیرا همان طور که چربی بیش از حد گوشت باعث وا رفتن کوفته می گردد، خشکی بیش از حد گوشت نیز باعث سفت شدن کوفته شده و طعم و مزه آن را خراب می نماید.
افزودن یکی دو عدد تخم مرغ به مایه کوفته، حالت چسبندگی آن را افزایش داده و مانع وا رفتن کوفته می گردد.
یک عدد سیب زمینی پخته را له نموده و به مایه کوفته اضافه کنید تا سفت گردد. بهتر است سیب زمینی را همراه با سایر مواد کوفته مانند لپه چرخ کنید تا مایه کوفته یکنواخت گردد.
علت وا رفتن کوفته را می توان در دمای سس کوفته نیز جستجو کرد. اگر هنگام قرار دادن کوفته ها در سس، دمای سس پایین باشد کوفته ها وا می فرایند، بنابراین صبر کنید تا سس کوفته به جوش آید و کوفته ها را یکی یکی به آن اضافه کنید.
افزودن مقداری آرد ساده یا آرد نخودچی به مواد کوفته می تواند باعث سفت شدن مایه کوفته و مانع وا رفتن آن گردد.
منبع مقاله: 4علت اصلی وا رفتن کوفته و راهکارهای حرفه ای