کدام غذا عامل پیری زودرس است؟

به گزارش هدا بلاگ، با توجه به فرآیند های طبیعی موجود در بدن، بخش های انتهایی کروموزومها-تلومر ها با افزایش سن کوتاه می شوند، اما محصولات فراوری شده باعث تسریع در فرایند این کار می شوند.

کدام غذا عامل پیری زودرس است؟

یک تیم تحقیقاتی از دانشمندان دانشگاه اسپانیایی ناوارا دریافتند که غذا های فرآوری شده پیری سلول ها را تسریع می کنند.

پس از انجام یک تحقیق اعلام کردند که استفاده از محصولات تهیه شده توسط آرد، اسنک ها، نوشیدنی های گازدار، انواع دسر های مختلف، دانه های ذرت با شکر، محصولات نیمه آماده و محصولات گوشتی فرآوری شده که از نظر مواد نگهدارنده و رنگها، قند، چربی و نمک بسیار غنی هستند، اما از نظر ویتامین و فیبر ضعیف هستند باعث تسریع فرایند پیری در انسان ها می شوند.

استفاده از آن بخش های انتهایی کروموزومها-تلومر ها را کاهش می دهد. با توجه به فرآیند های طبیعی موجود در بدن، بخش های انتهایی کروموزومها-تلومر ها با افزایش سن کوتاه می شوند، اما محصولات فراوری شده باعث تسریع در فرایند این کار می شوند.

براساس تحقیقات، افرادی که بیش از سه وعده غذای فرآوری شده در روز مصرف می کنند، خطر کوتاه شدن تلومر ها در آن ها دوبرابر افزایش می یابد.

منبع: اسپوتنیک

منبع: فرادید
انتشار: 4 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: hodablog.ir شناسه مطلب: 715

به "کدام غذا عامل پیری زودرس است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کدام غذا عامل پیری زودرس است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید