500 تانکر سوخت در حادثه امروز اسلام قلعه طعمه حریق شدند، سوختگی شدید 17 تن
به گزارش هدا بلاگ، مسئول گمرک اسلام قلعه گفت که در آتش سوزی امروز 500 تانکر سوخت آتش گرفته و از بین رفتند.

به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، مهرالله بلوچ، مسئول گمرک اسلام قلعه اعلام نمود که در آتش سوزی امروز 500 تانکر سوخت آتش گرفته و از بین رفتند.
به گفته وی، تا به امروز آتش مهار نشده است.
در همین حال، جیلانی فرهاد، سخن گوی والی هرات می گوید که در این آتش سوزی 17دچار سوختگی شده و به بیمارستان منتقل شدند که حال 2 تن از آنها وخیم است.
سید وحید قتالی، والی هرات اعلام نموده است که امکانات مورد احتیاج برای مهار این آتش سوزی در این ولایت وجود ندارد و به همین علت از حکومت ایران و نیروهای پشتیبانی قاطع یاری خواسته است.
اتاق تجارت و سرمایه گذاری هرات نیز می گوید که در این آتش سوزی خسارات هنگفت اقتصادی به سرمایه گذاران وارد شده است اما تاهنوز خسارات برجا مانده از این آتش سوزی تعیین نیست.
ر
منبع: خبرگزاری فارس