خبرنگاران دستگاه سی تی اسکن و مخزن اکسیژن بیمارستان پنج آذر گرگان افتتاح شد
به گزارش هدا بلاگ، گرگان - خبرنگاران - دستگاه سی تی اسکن بیمارستان پنج آذر گرگان با قابلیت روزانه 150 آزمایش و مخزن اکسیژن این مرکز درمانی با ظرفیت 25 هزار کیلوگرم امروز آدینه با حضور استاندار گلستان به بهره برداری رسید.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان در مراسم بهره برداری از این تجهیزات گفت: به دلیل نبود دستگاه سی تی اسکن در اورژانس مرکز آموزشی درمانی پنج آذر، بیماران مجبور به انتقال به سی تی بخش رادیوتراپی بیمارستان می شدند که علاوه بر جابجایی و طی مسافت باعث فشار مضاعف به دستگاه ویژه بیماران سرطانی می شد که راه اندازی دستگاه جدید این مسائل را رفع خواهد نمود.
عبدالرضا فاضل اضافه نمود: دستگاه سی تی اسکن جدید قابلیت انجام روزانه 150 آزمایش با سرعت چرخش حداکثر 6 هزار دور دقیقه برای اسکن سریع تر و تصویربرداری با جزییات بیشتر را دارد.
وی همچنین به افتتاح مخزن اکسیژن این بیمارستان اشاره نمود و گفت: با توجه به شیوع بیماری کووید 19 و افزایش میزان مصرف بیماران به اکسیژن از 3 به 15 لیتر در دقیقه، ضرورت تامین اکسیژن افزایش یافت .
وی ادامه داد: مخزن اکسیژن 25 تنی بیمارستان پنج آذر گرگان با درجه خلوص 99/96 درصد توسط یک شرکت دانش بنیان ایرانی نصب و راه اندازی شد.
فاضل اضافه نمود: این مخزن که با اعتبار 11 میلیارد ریال راه اندازی شد توانایی فراوری معادل 3 هزار و 200 کپسول 40 کیلویی اکسیژن را دارد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان اضافه نمود: در حال حاضر 6 عدد از این نمونه دستگاه در بیمارستان های استان مورد استفاده قرار می گیردو تا انتها سال 4 عدد دستگاه دیگر به ظرفیت مراکز درمان گلستان اضافه نموده خواهد شد.
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز آدینه با اعلام آخرین آمار مبتلایان و جانباختگان کرونا در ایران گفت : با فوت 406 بیمار دیگر از مبتلایان قطعی به کرونا در 24 ساعت گذشته، شمار جانباختگان قطعی بیماری کووید 19 در کشور به 47 هزار و 95 نفر رسید.
منبع: ایرنا