شرایط بازپرداخت وام سهام عدالت

به گزارش هدا بلاگ، تهران (پانا) - امکان دریافت وام سهام عدالت برای مشمولان از اواسط زمستان سال گذشته فراهم شده است و سهام داران می توانند با مراجعه به دو بانک این وام را که فیزیکی و نقدی نیست را دریافت نمایند و اگر طی یک ماه مبلغ توسط فرد بازگردانده نشد، در اقساط 36 ماهه باید تسویه گردد.

شرایط بازپرداخت وام سهام عدالت

به گزارش ایسنا، آزادسازی سهام عدالت درحالی به سالگرد خود نزدیک می گردد که مشمولان، چه افرادی که روش مستقیم را برای مدیریت خود انتخاب نموده بودند، چه افرادی که روش غیرمستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب نموده بودند، امکان فروش سهام خود را ندارند. البته این امکان برای مدت کوتاهی به مشمولان مستقیم داده و پس از مدتی به دلیل ریزش بازار، منتفی شد.

در این راستا، مسئولان تصمیم گرفتند به مشمولان سهام عدالت (هر دو روش مستقیم و غیرمستقیم) کارت اعتباری اعطا نمایند تا افراد بتوانند به این نحو از دارایی خود بهره مند گردد.

چه کسانی نمی توانند کارت اعتباری دریافت نمایند؟

البته اگر مشمولان مستقیم حتی یک سهم از پرتفوی خود را فروخته باشند، نمی توانند کارت اعتباری را دریاف نمایند. همچنین اگر یک مرجع قانونی به شرکت سپرده گذاری نامه داده باشد که بر اساس آن سهام فرد توقیف شده باشد، آن فرد نمی تواند کارت اعتباری دریافت کند. همچنین چنانچه فرد سجامی نشده باشد، احراز هویت نشده است و بنابراین امکان دریافت کارت اعتباری را ندارد.

با وجود آنکه به گفته مسئولان، مذاکرات با 10 بانک برای ارائه خدمت مذکور ادامه دارد اما تا کنون فقط دو بانک ملی و تجارت برای اعطای کارت اعتباری اعلام آمادگی نموده اند. بنابراین مشمولان برای دریافت کارت اعتباری فقط باید به یکی از دو بانک مذکور مراجعه نمایند. البته نیازی به مراجعه حضوری نیست و خدمات به صورت غیر حضوری ارائه می گردد.

مشمولان در مرحله نخست حتما باید در سامانه سجام به نشانی www.sejam.ir ثبت نام نموده باشند تا اطلاعات هویتی آن ها ثبت شده باشد.

پس از آن برای دریافت کارت اعتباری از بانک ملی، مشمولان مستقیم باید بانک ملی را به عنوان کارگزار خود انتخاب نمایند(می توانند به وسیله تغییر کارگزار ناظر این کار را انجام دهند) سپس مشتریانی که بانک ملی ایران را به عنوان کارگزار سهام عدالتشان انتخاب نموده اند می توانند تا 50 درصد ارزش روز سهام عدالت خود را تسهیلات کارت اعتباری (دو میلیون تومان تا سقف 10 میلیون تومان) درخواست نمایند.

همانطور که ذکر شد تمامی مراحل درخواست و دریافت کارت اعتباری از محل سهام عدالت غیر حضوری بوده و نیازی به مراجعه حضوری به شعب نیست.

بر این اساس، فرد متقاضی باید به یکی از اپلیکیشن های ایوا، بله یا شصت بانک ملی ایران مراجعه نموده و پس از آن گزینه نشان بانک در هر کدام از اپلیکیشن ها را انتخاب کند. بعد از آن گزینه هویت سنجی را انتخاب و مراحل مربوطه را انجام دهد و سپس باید به نشان اعتباری وارد شده و درخواست تسهیلات کند.

چنانچه متقاضی مایل باشد کارت اعتباری را از بانک تجارت دریافت کند، باید درخواست خود را در اپلیکیشن زمرد بانک تجارت ثبت کند و پس از آن، بانک نسبت به استعلام تعداد سهام عدالت و توثیق آن برای پرداخت تسهیلات اقدام نموده و پس از گذراندن سایر استعلام ها، مبلغ تسهیلات، سود تسهیلات، مبلغ اقساط و ... را مشخص و به مشتری اعلام و وجه تسهیلات را به شماره حساب متقاضی تسهیلات واریز می نماید.

شرایط بازپرداخت وام

بازپرداخت تسهیلات کارت اعتباری سهام عدالت در اقساط 36 ماهه و با نرخ 18 درصد خواهد بود، البته در صورتی که کل مبلغ تسهیلات تا 36 روز پس از دریافت آن به صورت یکجا بازگردانده گردد، سودی به آن تعلق نخواهد گرفت.

نکات مهم دریافت کارت اعتباری

مهم ترین نکته در دریافت وام سهام عدالت این است که کارت اعتباری فیزیکی نیست بلکه نشان بانک است و جز برای خرید کالاهای داخل فروشگاه طرف قرارداد با بانک استفاده دیگری ندارد و نمیتوان آن را به پول نقد تبدیل کرد. باید به این نکته توجه گردد که افرادی که سهام یک میلیون تومانی دارند، وام 14 میلیون تومانی و افرادی که سهام 500 هزار تومانی دارند، وام هفت میلیون تومانی دریافت خواهند کرد. همچنین متقاضیان حتما باید در یکی از بانک های ملی و تجارت که درحال حاضر کارت اعتباری میدهند، حساب داشته باشند.

گروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 20 مرداد 1400 بروزرسانی: 20 مرداد 1400 گردآورنده: hodablog.ir شناسه مطلب: 2871

به "شرایط بازپرداخت وام سهام عدالت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شرایط بازپرداخت وام سهام عدالت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید