کریمی: مخالف مربیگری مربیان و مسئولان رسمی تیم ملی تکواندو در لیگ هستم، حواشی این همکاری از حُسن های آن بیشتر است
به گزارش هدا بلاگ، سرمربی سابق تیم ملی تکواندو گفت: با توجه به حواشی حضور مربیان ملی در تیم های باشگاهی مخالف حضور مربیگری مربیان و مسئولان رسمی فدراسیون تکواندو در لیگ هستم.
مرتضی کریمی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرنگاران، درباره اینکه امکان برگزاری رقابت های لیگ برتر در امسال وجود خواهد داشت، گفت: شرایط کشور در حال حاضر به گونه ای است که تصمیم گیری سخت شده است. اگر به آمار تعداد مبتلایان و فوتی ها توجه کنیم، این موضوع به خوبی معین است. در حال حاضر یکی از مسائل تیم ها نامعین بودن شرایط است و اینکه در صورت برگزاری مسابقات زیرساخت ها فراهم خواهد بود، از دغدغه های اصلی تیم هاست.
وی توضیح داد: تکواندو مانند فوتبال نیست که برای برگزاری مسابقات تیم ها را قرنطینه کنیم و بتوانند با دریافت تست، مسابقات را برگزار و به انتها برسانیم. تعداد تیم ها زیاد است و بازیکنان از شهرستان ها در لیگ حاضر می شوند و رفت و آمد آنها مسائل زیادی را ایجاد می نماید. باید ببینیم با چه هدفی به دنبال برگزاری لیگ هستیم. اگر تنها هدف مان پر کردن تقویم و ارائه گزارش کار است که دیگر حرفی باقی نمی ماند. در حال حاضر هیچ مسابقه ای غیر از المپیک پیش روی ما قرار ندارد و نفرات المپیکی نیز معین هستند. با توجه به شرایط امکان دعوت نفرات جدید به اردوی تیم ملی نیز وجود ندارد و در این اوضاع باید ببینیم اهداف مان برای برگزاری لیگ چه چیزی است.
مدیر فنی تیم کن در واکنش به اینکه گفته می گردد یکی از دغدغه ها برای برگزاری لیگ، درآمدزایی مربیان و ورزشکاران است و از طرفی ورزشکاران نسبت به مبالغ قراردادها معترض هستند، گفت: لیگ ما پویا نیست و باید ببینیم برای سرمایه گذاری در لیگ چقدر فدراسیون خرج می نماید و به دنبال اسپانسرها می رود. وقتی سرمایه گذار و اسپانسر در لیگ نباشد، قراردادها پایین خواهد بود و تیم های حاضر نیز وقتی شرایط را ببینند همین مبالغ را نیز پرداخت نمی نمایند. اگر قرار است قراردادهای بازیکنان افزایش پیدا کند، فدراسیون باید اسپانسرهای مناسبی را جذب و برای لیگ خرج کند و برخوردهای خوب و منطقی با تیم ها داشته باشد.
کریمی درباره حضور مربیان ملی در لیگ های تکواندو و اینکه گفته می گردد این موضوع می تواند باعث ایجاد شائبه و حرف و حدیث گردد، گفت: این اتفاق حُسن و معایبی در کنار هم دارد. حُسن خوب این اتفاق بالا رفتن انگیزه بازیکنان از همکاری و تمرین با مربیان ملی است. حضور افرادی مانند ساعی، عبداللهی و کمرانی در کنار تیم های لیگ تکواندو انگیزه های جوانان را افزایش می دهد و با توجه به سطح فنی بالای این نفرات بازیکنان پیشرفت بیشتری خواهند داشت.
وی خاطر نشان کرد: معایب این اتفاق نیز دریافت زمینه فعالیت مربیان پایه است. یکی از کارهای من به عنوان مدیر فنی تیم کن استفاده از مربیان شهرستانی در کنار تیم است تا هم شاگردان خود را آموزش بدهند و هم خودشان از لحاظ فنی از مربیان باتجربه تر آموزش ببینند. در مجموع مخالف حضور مربیان و مسئولان رسمی تیم های ملی تکواندو در تیم های لیگی هستم و حواشی این اتفاق را از حُسن های آن بیشتر می دانم. در زمان حضور در تیم ملی بارها این حواشی را تجربه کردم و متهم شدم که از تیم پاس که در گذشته راهنمایی آن را برعهده داشتم، بازیکنان بیشتری را به تیم ملی دعوت می کنم. این در حالی بود که ما مسابقات انتخابی برگزار می کردیم، اما باز هم این حرف و حدیث ها وجود داشت.
جدیدترین خبرها و تحلیل های ایران و دنیا را در کانال تلگرامی خبرنگاران بخوانید. (کلیک کنید)
سرمربی سابق تیم ملی تکواندو همچنین توضیح داد: یکی از پیشنهادهای من به پولادگر این بود که تیم ها موظف باشند از یکی از ملی پوشان سابق خود به عنوان مشاور فنی در کنارشان استفاده نمایند. این اتفاق باعث می گردد افرادی مانند محمد باقری معتمد و مسعود حجی زواره در کنار تیم ها حضور داشته باشند و توانایی های خود را نشان بدهند. این اتفاق در سطح استان ها هم می تواند رخ دهد.
کریمی در انتها گفت: کمیته آموزش فدراسیون افرادی را برای آموزش به استان ها می فرستد که تا به حال تکواندو تمرین نکرده اند. فدراسیون می تواند کلاس های بازآموزی را زیر نظر مربیان و قهرمانان ملی برگزار کند تا استان های ما نیز رشد داشته باشند. از زمان حضور فرزاد عبداللهی به عنوان مشاور فنی آذربایجان شرقی شاهد هستیم که این استان رشد داشته است و این کار باید در استان های دیگر تکرار گردد.
منبع: خبرگزاری تسنیمگروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.