طرز تهیه خورش آلو هویج تبریزی، غذای اصیل و خوشمزه

به گزارش هدا بلاگ، خورشت هویج یکی از انواع خورش های ایرانی است که اصالتاً متعلق به شهر تبریز است. به همین علت این خورشت را اکثراً با نام خورشت هویج تبریزی می شناسند. خورشت هویج در تبریز بیش تر با زردک که شباهت زیادی به هویج دارد، تهیه می گردد؛ ولی به علت اینکه زردک همواره در دسترس نیست، از هویج به عنوان جایگزین استفاده می گردد و هویج درحال حاضر متداول تر است.

طرز تهیه خورش آلو هویج تبریزی، غذای اصیل و خوشمزه

خورشت هویج را می توانید با گوشت قرمز یا گوشت سفید مثل گوشت مرغ یا بوقلمون تهیه کنید، بعلاوه کسانی که گیاه خوار هستند، می توانند این خورشت را بدون گوشت درست نمایند. برخلاف تصور رایج، طعم این خورشت شیرین نیست و به خاطر داشتن آلو طعم ملسی دارد. اگر از خوردن غذا های تکراری خسته شده اید و دوست دارید یک غذای خوشمزه و نو را برای خود و اعضای خانواده تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه خورش آلو هویج تبریزی همراه ما باشید.

مواد لازم

هویج: نیم کیلو

سیر: 2 حبه

گوشت چرخ نموده: 300 گرم

پیاز: 2 عدد

زعفران دم نموده غلیظ: به مقدار لازم

نمک، فلفل، زردچوبه و پاپریکا: به مقدار لازم

آلو خورشتی: 1 پیمانه

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

شکر: 2 قاشق غذاخوری

روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه:

برای درست کردن این خورش خوشمزه ابتدا 1 عدد پیاز را رنده کنید و آب اضافه آن را بگیرید. گوشت چرخ نموده را همراه با نمک، فلفل و زردچوبه به پیاز رنده شده اضافه کنید و خوب مواد را ورز بدهید و کوفته قلقلی های یک دست و یک مقدار درست کنید. کوفته ها را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند، سپس داخل مقداری روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

در مرحله بعد 1 عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و همراه با کمی روغن داخل قابلمه بریزید. اجازه بدهید پیاز نرم و کمی طلایی گردد، سپس هویج را که با رنده درشت رنده زده اید و یا به صورت خلالی ریز خرد نموده اید، به پیاز داغ اضافه کنید و به مدت دو دقیقه با پیاز تفت بدهید. حالا رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و شکر، مقداری نمک، فلفل، زردچوبه و پاپریکا بریزید و مواد را خوب هم بزنید. در آخر مقداری زعفران دم نموده، حبه های سیر و 1 لیوان آب جوش را داخل قابلمه بریزید و درب آن را ببنید تا خورش جوش بیاید. نیم ساعت بعد آلوی خورشتی را که از قبل خیس داده اید، همراه با کوفته قلقلی های سرخ شده به قابلمه خورش اضافه کنید و 1 ساعت دیگر زمان بدهید تا آلو لعاب بیندازد و خورش حسابی جا بیفتد. بعد از این مدت زمان خورش آلو هویج خوشمزه شما آماده سرو است که می توانید آن را همراه با کته زعفرانی میل کنید، نوش جان.

منبع: گردشبان
انتشار: 23 خرداد 1403 بروزرسانی: 23 خرداد 1403 گردآورنده: hodablog.ir شناسه مطلب: 3740

به "طرز تهیه خورش آلو هویج تبریزی، غذای اصیل و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش آلو هویج تبریزی، غذای اصیل و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید